Kanelsnegler

Kanelsnegler (PDF)

Kanelsnegler ”amerikansk”…

Ingredienser: 15dl mel 2 dl sukker 200gr. smør 50gr. gær 1/2 l mælk 1 tsk. salt 2 æg kardemomme

Fyld: 200 gr. Smør 200 gr. Sukker eller brun farin (jeg bruger sukker) Kanel (til det hele er dækket)

Pynt/glasur: 100 g Philadelphia Naturell ost 250 g Flormelis

  1. Lun mælken og opløs gær heri. Tilsæt æg, sukker, kardemomme og salt. Kom mel i mens du blander, og så smeltet smør. Ælt til den er glat og ensartet.
  2. Lad dejen hæve, tildækket og lunt til dobbelt størrelse ca. 1 time.
  3. Rul ud i en avlang firkant 30 cm * X cm (se billedet)
  4. Fordel fyld ud over hele fladen
  5. Rul sammen til en roulade og skær ud i ca. 5-8 cm stykker (se billedet)
  6. Lad efterhæve, tildækket i ca. 20 min.

200 C i 20-25 min. hvis du laver dem store 225 C i 10-15 min hvis du laver dem små.

Efter afkøling (stadig lune) pyntes med rigeligt glasur

dejen.jpg dejen-2.jpg dejen-4.jpg
Klassiske modellen…
Når dejen er klar så skal du rulle den ud lang og flad, smøre den med smør, strø på med sukker og kanel.

dejen-5.jpg dejen-6.jpg dejen-8.jpg
Rulle dejen sammen til en lang pølse og skær den i trekanter, press dem sammen på toppen og så i ovenen.

dejen-9.jpg

Amerikanske modellen.

IMG_2404 IMG_2405
Velbekomme………..

One Comment

Leave a Reply